KAYIT    İLETİŞİM

Doğal güzellikleri ve masmavi deniziyle Yunan Adaları


Rodos: Şövalyelerinin izlerini taşıyan bir ada

14. ve 15.yüzyıllarda St.John Şövalyelerinin, diğer adıyla Rodos Şövalyeleri, ada mimarisinde önemli izler bıraktığını, adaya adım atar atmaz görebiliyorsunuz. Ada, eski ve yeni olmak üzere iki bölgeye ayrılıyor. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan şövalyeler tarafından inşa edilmiş  yüksek surlarla çevrili Eski kent (Old Town) ziyaret ettiğinizde kendinizi Ortaçağ'da hissedebilirsiniz. Dünyanın yedi harikasından biri olarak kabul edilen 'Rodos Heykeli' mutlaka görmeniz gereken güzellikler arasında ilk sırada. 

Rodos'ta gezilecek çok yer var. Apollon Tapınağı, Mandraki Limanı ve Antik Tiyatro görülmesi gereken yerlerden bazıları. Dört bir yanı Mavi Bayraklı denizin keyfinide çıkarmayı unutmayın.


Mikonos: Masalsı, eğlenceli 

Beyaz badanalı duvarları, çivit mavisi pencere ve kapıları, begonvil ve sardunyaların süslediği balkonlu evleri, Arnavut kaldırımlı sokakların arasında masalda gibi hissedeceksiniz. 

Harika doğası ve ünlü plajlarıyla sosyetenin uğrak yerlerinden Mikonos'ta hareketli gece hayatının keyfini çıkarın. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenilebilen Mikonos'ta, birbirinden farklı bar ve gece kulübü bulmak mümkün. 


Santorini: Mükemmel

Kartpostallarda gördüğünüz bölgenin adı Oia... 

Santori'nin kayalıklarına konmuş, Yunanistan'a özgü renkli çatılarıyla bezenmiş beyaz binalarıyla, Egenin masmavi deniziyle kucaklaşmış manzarayı izlerken büyüleneceksiniz.



İLETİŞİM

info@tabyatur.com
08504400028
BELEDİYE MEYDANI ALPASLAN CAD. NO:5/C MERKEZ / GİRESUN
    BAĞDAT CAD. NO:312-20 CADDEBOSTAN-KADIKÖY
A9560
Sitemizde anılan tüm fiyatlar, geçerli kartlar ile tek ödemede, en ucuz başlangıç fiyatlardır ve yeterli kontenjan olması durumunda geçerlidir.